Mengelmoes heeft mooi optreden neergezet op Pronkmatinee Loil

Op zaterdag 13 januari hebben de mannen van Mengelmoes een optreden verzorgd voor de Vrolijk Drammers. Tijdens de Pronkmatinee voor de senioren van de carnavalsvereniging werd een spetterend optreden neergezet. De start met “Va Pensiero”¬† was overweldigend. Ondanks dat door Mengelmoes geen carnavals liederen werden gezongen liepen de aanwezigen al snel in polonaise¬†door de zaal. Er werd uit volle borst meegezongen zodat het een gezellige middag is geworden. Na het eigen optreden van Mengelmoes werd als achtergrondkoor meegezongen bij Joop Boxstart die naast enkele sketches natuurlijk het Loilse volkslied ten gehore bracht.

Tags »

Autor:
Datum: zaterdag, 30. december 2017 12:40
Trackback: Trackback-URL Themengebiet: Uncategorized

Feed zum Beitrag: RSS 2.0 Kommentare und Pings geschlossen.

Keine weiteren Kommentare möglich.