Koffieconcert met Mengelmoes in Meulenvelden

De zangers van Mengelmoes houden zondag 25 februari een koffieconcert in Meulenvelden in Didam. Deze meezing-ochtend is speciaal bedoeld voor alle senioren uit Didam, Loil en Nieuw-Dijk. Want wat is er mooier om samen terug te gaan in de tijd en liedjes te zingen? Muziek brengt mooie herinneringen weer levend.

Het plan bestond al langer. En dankzij de Rabobank Clubkasactie – en de vele stemmen die het mannenkoor Mengelmoes mocht ontvangen – werd het mogelijk om het koffieconcert te financieren. Bezoekers worden 25 februari ontvangen in de grote zaal van Meulenvelden met een kop koffie met wat lekkers. Het programma is zo samengesteld dat er een aantal luisterliedjes zijn, maar de nadruk zal liggen op de gezellige meezingers. Niets mooier om samen te zingen.

Kom op zondag 25 februari van 10.30 uur tot 12.00 uur naar dit gezellige koffieconcert. De zaal is open vanaf 10.00 uur. De koffie staat klaar en toegang is gratis.

Tags »

Autor:
Datum: maandag, 12. februari 2018 21:29
Trackback: Trackback-URL Themengebiet: Uncategorized

Feed zum Beitrag: RSS 2.0 Kommentare und Pings geschlossen.

Keine weiteren Kommentare möglich.