In memoriam Johnny Gertsen

Op 29 september is ons trouw lid Johnny Gertsen op de veel te jonge leeftijd van 61 jaar overleden. Johnny was al sinds de oprichting, bijna 12 jaar geleden, lid van ons koor. Een trouw lid die als hij kon aanwezig was en waarvan je altijd op aan kon.

Hij had een sympathieke droge humor met opmerkingen die onverwacht kwamen met een dosis nuchterheid. Toen tijdens een ledenvergadering iemand opmerkte dat al het gras voor zijn voeten was weggemaaid, merkte hij fijntjes op dat hij nog altijd de kantjes kon bijknippen.

Na de operaties in keel en mond werd het zingen lastig voor hem, maar dat heeft hij wonderbaarlijk snel weten te overwinnen zodat Johnny weer volwaardig mee kon zingen. Als zijn gezondheid het maar even toeliet was hij aanwezig.

Het laatste optreden dat we samen met Johnny hebben gedaan was op 24 juli op het terras van Jan & Jan in Didam.

Johnny wij moeten verder zonder jou, maar jij zult altijd in onze gedachten blijven.

Tags »

Autor:
Datum: donderdag, 6. oktober 2016 14:46
Trackback: Trackback-URL Themengebiet: Uncategorized

Feed zum Beitrag: RSS 2.0 Kommentare und Pings geschlossen.

Keine weiteren Kommentare möglich.