11e Mengelmoesdag weer groot succes

Zondag 23 oktober presenteerde Mengelmoes voor de 11e keer haar ondertussen traditionele Mengelmoesdag. Voor deze dag hadden de mannen van de Diemse zangers een aantal nieuwe nummers ingestudeerd. Andere nummers waren in een nieuw jasje gestoken. Zo was een mooi en gevarieerd programma samengesteld. De in grote getale toegestroomde toeschouwers hebben dan ook genoten van dit mooie programma. De gasten kwamen uit de hele regio en een veel gehoorde opmerking was dat ze volgend jaar weer van de partij waren.

Het combo onder leiding van Annèt Lammers op piano, Willy Gieling op drum, Theo Vonk op gitaar en zanger Ton Seegers op accordeon was zeer goed op dreef. Zij zorgen voor een voortreffelijke begeleiding van de de vele verschillende nummers.

Zeer mooi waren de solo partijen van Henk Thomassen en Wim van Haaren bij: Loch Lomond en van Theo Vos bij het nummer : de Woonboot.

De bezoekers konden terugkijken op zeer geslaagde middag. Vele bezoekers gingen met een prijs naar huis van de verloting die werd gehouden in plaats van entree te heffen.

Mengelmoes kan terugkijken op een geslaagde Mengelmoesdag die geheel in eigen regie en met eigen mensen is uitgevoerd.

Tags »

Autor:
Datum: dinsdag, 25. oktober 2016 10:55
Trackback: Trackback-URL Themengebiet: Uncategorized

Feed zum Beitrag: RSS 2.0 Kommentare und Pings geschlossen.

Keine weiteren Kommentare möglich.