Mengelmoes heeft geslaagd optreden in Limburg

Zondag 9 april heeft Mengelmoes opgetreden tijdens het Lenteconcert in Beringe Limburg. Op deze zonnige dag werd het mannenkoor vergezeld door het volledige combo. Ook veel partners waren meegereisd naar dit mooie concert. De organisatie lag in handen van het mannenkoor Bon Apart uit Beringe. Dit mannenkoor heeft ongeveer hetzelfde repertoire en dus een mooie gelegenheid te kijken naar hun optreden. Ook was er een optreden van gemengd koor Konzagro uit Koningslust. Deze groep bracht meer moderner werk. Niet alleen in zang maar ook in choreografie. Het optreden van de mannen uit Didam sloeg goed aan bij het publiek. Een mooi compliment was van een bezoekster dat ze kippenvel had gekregen bij de uitvoering van Va pensiero. Daar doe je het voor. Al met al een geslaagd optreden en voor de mannen van Mengelmoes de bevestiging dat ze goed bezig zijn.

Tags »

Autor:
Datum: maandag, 10. april 2017 19:59
Trackback: Trackback-URL Themengebiet: Uncategorized

Feed zum Beitrag: RSS 2.0 Kommentare und Pings geschlossen.

Keine weiteren Kommentare möglich.